HORS-NORMES EVENT
WAT IS HET?

 

Ontdek de uitmuntendheid van evenementen met Hors-Normes Event, ons bedrijf overtreft verwachtingen als het gaat om evenementen op maat. Wij zijn uw vertrouwde partner voor het creëren van uitzonderlijke ervaringen, of u nu een professional bent die op zoek is naar een uniek tintje voor uw bedrijfsevenementen of een particulier die speciale momenten op een onvergetelijke manier wil vieren.

Bij Hors-Normes Event telt elk detail, en ons toegewijde team is toegewijd aan het ontwerpen van evenementen die jouw kenmerkende stijl weerspiegelen. Of het nu gaat om een innovatieve productlancering, een gedenkwaardige bedrijfsavond of een persoonlijk feest, wij zijn gespecialiseerd in het creëren van buitengewone ervaringen.

ONZE DIENSTEN

CREATIE
TAILOR-MADE

_______

Wij creëren het evenement van uw dromen: verjaardag, bedrijfsdiner, speciale gelegenheid…
Onze teams zullen samenwerken om u een onvergetelijk moment te bezorgen.

NACHTEN
INSOLITIES

_______

Bent u eigenaar van een hotel en wilt u uw gasten een bijzondere overnachting aanbieden?
Wij bieden u partnerschappen aan met onze omgebouwde hotels.

VERHUUR
VAN KOEPELS | MATERIALEN

_______

Onze koepels zijn beschikbaar voor alle soorten evenementen. Al onze koepels kunnen samen of afzonderlijk worden gehuurd.
Verschillende maten beschikbaar.

KORTSTONDIGE GEBEURTENISSEN

_______

Wilt u tijdens een bepaalde periode een bijzondere plaats door middel van een tijdelijk evenement onder de aandacht brengen? Wij stellen ons materiaal en onze teams tot uw beschikking voor de organisatie van uw projecten.

ONZE EVENEMENTEN

HEMISFEER

Voor elk van onze edities zetten we onze bubbels op verschillende ongebruikelijke locaties neer. Wat staat er op het programma? Een uitzonderlijk diner en een avond onder de sterren.

Ons doel is om onze gasten een unieke en complete ervaring te bieden, waarbij we een smaakreis combineren met de magie van de plek.
Via deze verschillende evenementen willen we enkele architecturale pareltjes van België opnieuw tot leven brengen, zoals het kasteel van Rixensart, het kasteel van Huldenberg en het domein van Val-Saint-Lambert.
Onze teams doen er alles aan om je een vriendelijke en lichte kwaliteitsservice te bieden.

RTL-TVI

 

Verhuur van onze koepels door de RTL TVi-groep voor een van hun eindejaarsevenementen.

CONTACT OPNEMEN

Voor alle vragen kunt u contact opnemen met :
DANIEL WACRENIER (BtoB Manager)
sales@hnevent.be